livrari la domiciliu

IPJ Ialomița: Acțiune de amploare pe raza municipiilor Slobozia, Fetești, Urziceni și comunei Bărbulești

 La data de 21 aprilie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, cu sprijinul efectivelor Direcțiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au acționat atât în filtre rutiere cât și în patrule de ordine și siguranță publică în vederea respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare sau carantină precum și a celor impuse pe timpul stării de urgentă.

Urmare a neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 165 de sancțiuni contravenționale, 80 dintre acestea pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare, valoarea totală a acestora fiind de peste 219.000 de lei.

Au fost controlate în trafic 961 de autovehicule și legitimate peste 1300 de persoane.

De asemenea, polițiștii de Investigare a Criminalității Economice au acționat pentru prevenirea si combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite.

Aceștia au sancționat 3 operatori economici depistați în timp ce comercializau produse alimentare și de uz casnic fără documente de provenință pentru marfa deținută și fără a elibera bonuri fiscale clienților.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare pe raza județului Ialomița, echipajele de polițiști acționând permanent în sistem integrat pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, prevenirea și limitarea răspândirii virusului COVID 19, dar și pentru a preveni și combate ilegalitățile de orice fel.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA