15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Instalare semafoare la Fetești https://wp.me/p49Kdo-eQD
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

Instalare semafoare la Fetești

Stimați cetățeni, Vă informăm că Primăria Municipiului Fetești a început procesul de semaforizare a intersecției străzii Călărași cu strada Depoului, în zona piațetei gării.

În cel mai scurt timp vor fi montate toate semafoarele planificate pentru această intersecție și vor fi puse în funcțiune pentru îmbunătățirea condițiilor de trafic atât pentru conducătorii auto cât și pentru pietoni.

Finanțarea acestor lucrări se face de la bugetul local. Cerem scuze participanților la trafic pentru posibilele îngreunări ale traficului

Primăria Municipiului Fetești

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!