Informații emitere Card Profesional

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

AJOFM Ialomita aduce la cunostinta derularea procedurii de emitere a Cardului Profesional European. Persoanele in cautarea unui loc de munca , precum si persoanele care se afla deja inregistrate in evidentele institutiei, pot sa devina posesorii acestui card adresandu-se personalului nostru de la sediul AJOFM IALOMITA sau la Punctele de Lucru din Tandarei si Urziceni.

card european

Emiterea acestor carduri va avea loc in cadrul proiectului “Cardul professional European – solutie europeana in cautarea unui loc ce munca” – ID 64305, POSDRU/94/4.1/S/64305, proiect strategic, la nivel national, ce vizeaza modernizarea Serviciului Public de Ocupare (SPO) prin introducerea unui sistem informatic complex ce are la baza cardul ca si instrument de autentificare. Aceasta activitate va continua si dupa finalizarea proiectului.

Proiectul este implementat de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) in parteneriat cu S.C. Soft Business Union SRL si s-a desfasurat pe o perioada de 33 luni  (1 decembrie 2010 – 31 august 2013) in conditiile de finantare obtinute prin programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Obiectivul general al proiectului consta in cresterea  calitatii si transparentei serviciilor de ocupare oferite de SPO persoanelor in cautarea unui loc de munca, a serviciilor oferite agentilor economici interesati in atragerea de resurse umane, precum si a altor institutii publice cu care ANOFM interactioneaza; respectiv imbunatatirea serviciilor de mediere a muncii prin asigurarea unui standard de calitate in procesul de furnizare a acestor servicii prin introducerea Cardului Profesional European pentru persoanele in cautarea unui loc de munca inregistrate in cadrul tutror structurilor SPO.

Informatii detaliate despre proiect sunt disponibile pe site-ul dedicat :
 www.card-profesional.ro