comenzi la domiciliu cliseru.ro

Inconștiență. Aproape de comă la volanul unui autotir pe DN2

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
14/08/2012 | Infotrafic
Actualizat: 13 ianuarie 2013

Duminică, 12 august, în jurul orei 18.10, prin SNUAU 112, mai mulţi cetăţeni au sesizat Poliţia despre faptul că un autotir înmatriculat în Republica Moldova, circulă haotic pe DN2, punând în pericol traficul rutier.

În scurt timp, autovehiculul în cauză a fost oprit de un echipaj al Poliţiei Rutiere între localităţile Moviliţa şi Sineşti, la volanul acestuia aflându-se un cetăţean moldovean, de 54 de ani, care emana puternic miros de alcool. La testarea cu aparatul Drager, a rezultat o valoare de 1.19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 02.00, un echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Slobozia aflat în serviciul de patrulare pe Bulevardul Chimiei din municipiul Slobozia a oprit pentru control un autoturism înmatriculat în capitală, la volanul căruia se afla un tânăr de 26 de ani, din comuna Gheorghe Lazăr. Întrucât acesta emana halena alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul Drager, rezultând o valoare de 0.91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducând un autoturism deşi se afla în stare de ebrietate a fost depistat şi un tânăr de 24 de ani, din municipiul Ploieşti. Autoturismul la volanul căruia acesta se deplasa a fost oprit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02.00, într-un filtru rutier instituit pe DN 1D, la intrare în municipiul Urziceni. La testarea cu aparatul Drager, a rezultat o valoare de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, în jurul orei 22.27, pe Calea Călăraşi din municipiul Urziceni a fost oprit pentru control un autoturism înmatriculat în capitală, condus de un bărbat de 44 de ani, din municipiul Ploieşti, aflat în stare de ebrietate. Fiind testat cu aparatul Drager, a rezultat o valoare de 0.77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile menţionate au fost întocmite dosare penale.