comenzi la domiciliu cliseru.ro

Incendiu la Restaurantul Strachina din Țăndărei

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/05/2016 | Lege si Ordine

Incendiu Motel – Restaurant Strachina, Țăndărei. Un incendiu violent a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi (04 – 05 mai), la restaurantul Strachina din Țăndărei.

Un incendiu puternic s-a produs noaptea trecută la o clădire a unei societăți comerciale, situată de pe DN2A, în apropierea orașului Țăndărei.

Evenimentul a fost anunțat la 112 în jurul orei 00.05, iar în momentul izbucnirii incendiului, în interior nu se afla nicio persoană. La fața locului s-au deplasat pompierii de la Gărzile de Intervenție Țăndărei și Slobozia și un echipaj de prim ajutor calificat SMURD.

În momentul sosirii acestora, flăcările se manifestau la etajul 1 al imobilului, unde se aflau mai multe camere de locuit și la acoperișul acestuia, pe o suprafață de cca 300 mp.

Pompierii au intervenit cu patru autospeciale de lucru cu apă și spumă și cu ajutorul unei autospeciale dotate cu autoscară, iar după aproximativ 4 ore și jumătate, incendiul a fost lichidat. Cauza probabilă care a dus la izbucnirea acestuia este în curs de stabilire.