15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Incendiu la două gospodării din Cocora https://wp.me/p49Kdo-4Fg
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Incendiu la două gospodării din Cocora

În după-amiaza zilei de joi, 31.10.2013, trei adăposturi de animale, o magazie de lemne şi patru şire de furaje ce se aflau în două gospodării de pe raza localităţii Cocora au fost distruse de flăcări.

Cel mai probabil, incendiul a fost generat de scânteile provenite de la un aparat de sudură, iar extinderea flăcărilor a fost favorizată de vântul puternic şi de gradul ridicat de uscăciune al furajelor. Pompierii de la Garda Slobozia s-au deplasat în cel mai scurt timp la faţa locului, iar în ajutorul acestora au sărit membrii SVSU Reviga şi cetăţenii. Aceştia au reuşit lichidarea flăcărilor ce ameninţau să se extindă la locuinţele oamenilor după aproximativ o oră şi jumătate.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!