comenzi la domiciliu cliseru.ro

Incendiu la Căminul Cultural al localității Ion Roată

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/04/2015 | Lege si Ordine

În seara zilei de sâmbătă, 18 aprilie, o parte din acoperișul Căminului Cultural al localității Ion Roată a fost cuprinsă de flăcări.

În momentul izbucnirii incendiului, în interior se aflau mai multe persoane, care, simțind miros de fum, au părăsit clădirea și au sunat la 112.

Pompierii de la Secția Urziceni s-au deplasat la fața locului, iar la sosirea acestora, flăcările se manifestau la o suprafață de cca. 70 mp din acoperiș.  Pompierii au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, iar după aproape o oră, incendiul a fost lichidat.

Cauza probabilă care a dus la izbucnirea acestuia a fost supraîncălzirea instalației electrice.

Șapte proiectile de diferite calibre au fost descoperite de mai mulți copii, care se jucau în apropierea unei gropi de gunoi, pe raza municipiului Fetești.

În scurt timp, aceștia și-au anunțat părinții, care au sunat la 112. Evenimentul a fost anunțat ieri, în jurul orei 14.00, iar la fața locului s-a deplasat echipajul pirotehnic din cadrul inspectoratului. Elementele de muniție au fost ridicate, transportate și depozitate în vederea distrugerii.