15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Incendiu la Căminul Cultural al localității Ion Roată https://wp.me/p49Kdo-6jR
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Incendiu la Căminul Cultural al localității Ion Roată

În seara zilei de sâmbătă, 18 aprilie, o parte din acoperișul Căminului Cultural al localității Ion Roată a fost cuprinsă de flăcări.

În momentul izbucnirii incendiului, în interior se aflau mai multe persoane, care, simțind miros de fum, au părăsit clădirea și au sunat la 112.

Pompierii de la Secția Urziceni s-au deplasat la fața locului, iar la sosirea acestora, flăcările se manifestau la o suprafață de cca. 70 mp din acoperiș.  Pompierii au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, iar după aproape o oră, incendiul a fost lichidat.

Cauza probabilă care a dus la izbucnirea acestuia a fost supraîncălzirea instalației electrice.

Șapte proiectile de diferite calibre au fost descoperite de mai mulți copii, care se jucau în apropierea unei gropi de gunoi, pe raza municipiului Fetești.

În scurt timp, aceștia și-au anunțat părinții, care au sunat la 112. Evenimentul a fost anunțat ieri, în jurul orei 14.00, iar la fața locului s-a deplasat echipajul pirotehnic din cadrul inspectoratului. Elementele de muniție au fost ridicate, transportate și depozitate în vederea distrugerii.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!