comenzi la domiciliu cliseru.ro

Incendii la Țăndărei, Slobozia și Perieți

Incendiu la o casă în orașul Țăndărei

În data de 17 mai, a.c., în jurul orei 08:00, dispeceratul inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă a unui cetățean din orașul Țăndărei. La locul solicitării s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia – Garda de Pompieri Țăndărei, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta în bucătăria casei. Din interiorul acesteia, pompierii au evacuat o butelie de gaze, care prezenta pericol de explozie. Incendiul a fost localizat operativ și lichidat după aproximativ o oră. În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime. Au ars mobilierul din bucătărie, bunuri electrocasnice, elemente din starea de fixație a imobilului și s-a deteriorat datorită fumului zugrăveala dintr-un hol și un dormitor. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit electric.

Salvarea unei pisici dintr-o fântână în comuna Ciulnița, satul Ion Ghica.

În data de 17.05.2020, în jurul orei 13:30, am fost solicitați să intervenim pentru salvarea unei pisici căzută într-o fântână dezafectată cu o adâncime de aproximativ 30 m. La locul solicitării s-a deplasat de urgență un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere. Pisica a fost extrasă din fântână de către pompieri cu mijloacele din dotare.

Incendiu de vegetație uscată pe raza municipiului Slobozia, pe DN 21.

În data de 17 mai, a.c., în jurul orei 15:05, am fost solicitați să intervenim la stingerea unui incendiu de vegetație uscată izbucnit pe raza municipiului Slobozia, în  cartierul Slobozia Nouă. Incendiul a fost stins operativ de pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, care au acționat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Au ars aproximativ 400 mp de vegetație uscată. Cel mai probabil, incendiul  a pornit de la folosirea intenționată a sursei de aprindere.

Incendiu la o casă în comuna Perieți, sat Păltinișu.

În data de 17 mai, a.c., în jurul orei 15:30, dispeceratul inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă a unui cetățean din comuna Perieți, satul Păltinișu. La locul solicitării s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și doi voluntari din cadrul SVSU Perieți. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la acoperișul casei. Incendiul a fost localizat operativ și lichidat după aproximativ o oră și jumătate. În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime. Au ars aproximativ 30 mp din acoperiș, elemente din starea de fixație a imobilului și materiale textile. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la un coș, canal sau burlan de fum deteriorat.

 ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA
Mai multe articole de la obiectiv.net: