comenzi la domiciliu cliseru.ro

Incendii la Fetești și Bărbulești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/12/2013 | Lege si Ordine

pompieri ialomitaÎn după-amiaza zilei de vineri, 29.11.2013, locuinţa unui cetăţean din municipiul Feteşti a fost la un pas de a fi cuprinsă de flăcări.

Proprietarul a supraîncărcat o sobă cu acumulare de căldură, a lăsat-o nesupravegheată, iar în scurt timp materialele textile din imediata apropiere s-au aprins. Pompierii s-au deplasat la faţa locului în cel mai scurt timp, iar în momentul sosirii acestora flăcările se manifestau la un covor şi la un pat, locuinţa fiind inundată de fum. După câteva minute, incendiul a fost lichidat.

Un alt incendiu la care a fost solicitată intervenţia pompierilor s-a produs în dimineaţa zilei de sâmbătă, la locuinţa unui cetăţean din localitatea Bărbuleşti.

Cel mai probabil, flăcările au fost generate de un coş de fum neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile din apropiere. Pompierii s-au deplasat cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, iar după aproximativ 20 de minute incendiul a fost lichidat. În urma evenimentului a ars cca. 1mp material lemnos din zona coşului de fum.

foto: arhivă | comunicat de presă: ISU Ialomița