livrari la domiciliu

Incendii de vegetație uscată la Bărbulești, Drăgoești, Coșereni și Săveni

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Bărbulești.

În data de 23 aprilie, a.c., în jurul orelor 12:15, am fost solicitați să intervenim la stingerea unui incendiu de vegetație uscată, aflată sub panouri fotovoltaice pe raza localității Bărbulești. Incendiul a fost stins operativ cu eforturi susținute de pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni. Aceștia au acționat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, pe o suprafață de aproximativ 500 mp. Cel mai probabil, incendiul  a pornit de la fumatul în locuri nepermise sau în locuri neprotejate corespunzător.

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Drăgoești.

În data de 23 aprilie, a.c., în jurul orelor 14:30, am fost solicitați să intervenim la

stingerea unui incendiu de mărăciniș, lăstăriș și vegetație uscată pe raza localității Drăgoești. Incendiul a fost stins operativ cu eforturi susținute de pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni. Aceștia au acționat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pe o suprafață de aproximativ 4000 mp. Cel mai probabil, incendiul  a pornit de la fumatul în locuri nepermise sau în locuri neprotejate corespunzător.

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Coșereni.

În data de 23 aprilie, a.c., în jurul orelor 14:45, am fost solicitați să intervenim la

stingerea unui incendiu de vegetație uscată pe raza localității Coșereni. Incendiul a fost stins operativ cu eforturi susținute de pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni. Aceștia au acționat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pe o suprafață de aproximativ 200 mp. Cel mai probabil, incendiul  a pornit de la folosirea intenționată a sursei de aprindere de a genera incendiul.

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Săveni.

În data de 23 aprilie, a.c., în jurul orelor 22:40, am fost solicitați să intervenim la

stingerea unui incendiu de vegetație uscată pe marginea drumului județean DJ201. Incendiul a fost stins operativ de pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia – Garda de Intervenție Țăndărei. Aceștia au acționat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pe o suprafață de aproximativ 10 mp. Cel mai probabil, incendiul  a pornit de la un foc deschis în spații deschise.

Comunicat de presă: ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA