comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Zeci de plase monofilament ridicate de polițiști

Poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Ialomiţa au confiscat 9.200 de metri de plase monfilament, în valoare de aproximativ 3000 euro, deținute și transportate ilegal.

La data de 17 martie a.c., polițiștii au depistat în trafic, pe raza municipiului Fetești, un bărbat de 49 de ani din județul Constanța, în timp ce transporta, cu un autoturism, mai multe plase din naylon.

În urma controului autoturismului, în interiorul acestuia au fost găsite 46 de plase monofilament, cu înălțimea de un metru și lungime totală de 9.200 metri.

Valoarea aproximativă a uneltelor de pescuit, ambalate individual în folie de plastic și etichetate, este de aproximativ 3000 euro, acestea fiind ridicate de polițiști în vederea continuării verificărilor.

În cauză se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de „producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament”, faptă prevăzută și pedepsită de legislația privind pescuitul și acvacultura.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA
Mai multe articole de la obiectiv.net: