comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Urmăriți internațional (Franța și Germania), depistați de polițiști

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
21/02/2019 | Lege si Ordine

Ieri, 20 februarie, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au acţionat pe raza județului, pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.

Astfel, polițiștii au reușit identificarea unui tânăr de 19 ani, cetățean german, urmărit internațional. Autoritățile germane au emis pe numele acestuia mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea de infracțiuni contra persoanei, pe teritoriul Germaniei.

* * *

De asemenea, poliţiştii au depistat, pe raza comunei Bărbulești, un tânăr de 24 de ani, din municipiul Urziceni, pe numele căruia autoritățile franceze au emis mandat european de arestare, pentru săvârșirea de infracțiuni contra persoanei.

* * *

Tot ieri, 20 februarie a.c, un bărbat de 44 de ani, din comuna Sinești, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile germane, a fost identificat de poliţiştii de investigații criminale din Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița. Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea de infracțiuni contra patrimoniului, pe teritoriul Germaniei.

Cei în cauză în cauză au fost reținuți și escortați la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, unde magistrații se vor pronunța cu privire la predarea acestora către autorităților germane și franceze.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA