15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Ialomița: Urmărit pentru că nu a oprit la semnalul polițiștilor. Minor de 16 ani la volanul unui autoturism furat https://wp.me/p49Kdo-f2g
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomița: Urmărit pentru că nu a oprit la semnalul polițiștilor. Minor de 16 ani la volanul unui autoturism furat

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au întocmit un dosar de cercetare penală pe numele unui minor de 16 ani, din comuna Bărbulești, care a refuzat să oprească la semnalul acestora și s-a urcat la volanul unui autoturism furat,  fără să dețină permis de conducere.

La data de 19 martie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii ialomițeni au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, care se deplasa pe  o stradă din municipiul Urziceni.

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat, s-a procedat la urmărirea acestuia, autoturismul pe care îl conducea fiind blocat la scurt timp, în comuna Bărbulești.

Polițiștii au constatat că la volanului autovehiculului se află un minor de 16 ani, iar în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că mașina ar fi fost furată în scop de folosință iar șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare negativă.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și furt în scop de folosință.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!