comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Un bătrân din Balaciu și un tânăr din Fetești, dispăruți. I-ați văzut?

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/03/2014 | Lege si Ordine

Update: ROTARU GABRIEL, de 20 de ani, dispărut la data de 01 martie a.c., de la o fermă de animale situată pe raza municipiului Feteşti, unde locuia împreună cu părinţii săi, a fost depistat pe raza judeţului Constanţa. Potrivit declaraţiei tânărului, pe durata plecării voluntare de la domiciliu, nu a fost victima vreunei infracţiuni.


Doi bărbați, unul în vârstă de 63 de ani, din Balaciu, și unul în vârstă de 20 de ani, din Fetești, sunt căutați de autorități după ce au plecat de la domiciliile lor și nu au mai revenit.

În cursul zilei de 07 martie a.c., Postul de Poliţie Balaciu a fost sesizat despre faptul că TOADER FLORIAN, de 63 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent.

TOADER FLORIANSEMNALMENTE: înălţime 1,60 – 1,65 m, greutate  70 kg, constituţie solidă, păr cărunt tuns scurt.

ÎMBRĂCĂMINTE: geacă din fâş de culoare negru, pantaloni din stofă de culoare negru, cizme din cauciuc.

De asemenea, în cursul zilei de 01 martie, Poliţia Municipiului Feteşti a fost sesizată despre faptul că ROTARU GABRIEL, de 20 de ani, a plecat voluntar de la o fermă de animale situată pe raza municipiului Feteşti, unde locuia împreună cu părinţii săi şi nu a mai revenit. 

ROTARU GABRIELSEMNALMENTE: înălţime 1,78 – 1,80 m, greutate  70-75 kg, constituţie astenică, păr negru, cu aspect neîngrijit, ochi căprui, faţă rotundă.

ÎMBRĂCĂMINTE: bluză de trening de culoare albastru, cu roşu în partea superioară, pantaloni de stofă de culoare verde şi o pereche de pantofi de culoare albastru.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu aceste persoane sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.