comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Umaniștii și-au prezentat candidatul pentru Primăria municipiului Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/08/2020 | Politica

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) și-a lansat miercuri 5 august, candidatul pentru Primăria municipiului Slobozia, avocatul Octavian Donose. La eveniment, alături de Octavian Donose, a participat și binecunoscutul avocat Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU (social-liberal).

Octavian Donose Si Daniel Ionascu
Octavian Donose Si Daniel Ionascu
Octavian Donose
Octavian Donose

„Astăzi îmi anunț și pe cale oficială candidatura pentru Primăria Slobozia. Alături de mine am și o parte dintre candidații propuși pentru Consiliul Local, dar și un actual consilier local din partea PNL care ni s-a alăturat de curând și căruia îi mulțumesc pe această cale. De asemenea, un alt fost membru PNL se află pe lista noastră de consilieri locali. Îmi anunț intenția de a candida ca urmare a dezamăgirii pe care o am în suflet de atâția ani cu privire la tot ceea ce s-a întâmplat în municipiul nostru reședință de județ și cu primarii care au fost în funcție până în zilele noastre. Deja am numărul necesar de semnături, dar ambiția mea e să depășesc acest număr cu 1.000 de semnături. Așa voi vedea dacă sau câtă susținere am. Sunt născut, crescut în Slobozia, am observat în decursul timpului destul de multe lucruri în neregulă aici. Consider că dacă nu te implici, nu ai dreptul să comentezi. Pe lângă a ieși la vot, trebuie să te implici efectiv. Și acum a venit momentul”, a spus Octavian Donose în fața jurnaliștilor.

În zilele următoare, Octavian Donose va prezenta, în detaliu, care sunt proiectele sale pentru Slobozia, oraș despre care spune că are nevoie de „foarte multe”, de la „locuri de recreere pentru tineri” până la investiții masive în infrastructură, asfaltarea tuturor străzilor din municipiu și atragerea de noi investitori pentru a crea locuri de muncă.

Octavian Donose s-a alăturat de curând echipei Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) după ce a urmărit doctrina acestui partid, iar faptul că la conducerea acestei formațiuni politice se află un coleg avocat, cu care se poate sfătui și de la care poate avea un sprijin substanțial de la centru, l-a convins că acest partid este cel potrivit.

Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU (social-liberal), l-a descris pe Octavian Donose ca un bun profesionist și un câștig imens pentru Slobozia.

Daniel Ionascu
Daniel Ionascu

„Vă mărturisesc că pentru mine este o onoare și o reală bucurie uitându-mă prin țară la filialele noastre, unde întâlnești oameni absolut minunați. Aici este o reală bucurie a sufletului pentru mine, pentru că noi ne întâlnim toată ziua pe holurile instanțelor, dar nu numai, suntem și apropiați, comunicăm, deci toate lucrurile sunt în ordine. Uitându-mă acum la dumneavoastră în această postură, nu pot decât să mă bucur, să fiu onorat și să vă spun că Slobozia, prin candidatura colegului, prietenului, domnului avocat Donose Octavian, în mod evident are un câștig imens. Acela că, așa cum îl știu eu la bară, dacă se va bate pentru problemele dumneavoastră, în mod evident, precum acolo, va câștiga. Mai există un lucru care pe mine mă bucură teribil. Faptul că Slobozia nu este departe de București (…) și voi fi alături de el și el alături de mine în tot ceea ce înseamnă acțiunea primarului împotriva abuzurilor unei administrații împotriva cetățeanului. Un lucru fundamental, pentru că un om când este cu adevărat liber, un om când are drepturi, înseamnă că trăim într-o societate conștientă de valorile pe care le are. Nimeni nu cred că poate valorifica acest lucru mai bine decât un avocat. Degringolada clasei politice neștiutoare de legislație, și mai cu seamă ceea ce înseamnă activitatea practică, poate să ducă uneori la anomalii, așa cum le vedem astăzi. Și atunci, sigur că prezența unui avocat, prezența unui om care cunoaște, prezența unui om care a avut și are activitate consistentă în materie, care cunoaște problemele oamenilor, care știe cum se aplică legea, care cunoaște în ce măsură o lege are un efect bun sau nu-l are asupra cetățeanului, în ce măsură se poate lupta împotriva unui abuz, acesta este un imens câștig. (…) Așadar, nu face acum decât să apere interesele unui grup de oameni care se cheamă, până la urmă, Slobozia. În fața cui? În fața abuzurilor de orice fel. În fața derapajelor chiar ale subalternilor, dar mai cu seamă pentru drepturile și pentru ceea ce înseamnă o administrație făcută de oameni sinceri, competenți, care au un singur scop: acela de a arăta că și la noi acasă se poate. Se poate mai bine, iar Slobozia și țara noastră trebuie să devină nu doar europeană, trebuie să fie locul pe care noi îl numim acasă, dar acasă este acolo unde ne place să trăim. (…) Vă felicit din toată inima. Mă bucur foarte mult că suntem colegi și în mod evident putem face  o echipă frumoasă, în așa fel încât Slobozia să fie câștigată. (…) Dumnezeu să ne ajute. Dumnezeu să vă ajute, Dumnezeu să binecuvânteze Slobozia și toată România”, a transmis Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU.