comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Trei incendii s-au produs în acest sfârşit de săptămână

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
08/09/2014 | Lege si Ordine

Primul eveniment s-a produs sâmbătă, în jurul orei 09.00, când în urma unui scurtcircuit la instalaţia electrică, locuinţa unui cetăţean din localitatea Coşereni a fost cuprinsă de flăcări.

Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu două autospeciale de intervenţie, iar în scurt timp incendiul a fost lichidat.

Două ore mai târziu, în urma unor scăpări de gaze de la furtunul unei butelii, un alt incendiu a izbuncnit la o locuinţă din localitatea Drăgoeşti. În momentul sosirii pompierilor, flăcările se manifestau la acoperişul casei, pe o suprafaţă de cca. 70 mp. După aproximativ o oră, pompierii au reuşit lichidarea incendiului, iar echipajul SMURD sosit la faţa locului a acordat primul ajutor medical soţiei proprietarului, în vârstă de 67 de ani, care a suferit un atac de panică.

În după-amiaza zilei de duminică, 07 septembrie, un adăpost de animale şi rezerva de furaje ale unui cetăţean din comuna Ion Roată au fost cuprinse de flăcări. Un cablu electric defect sau neizolat corespunzător a fost cauza probabilă care a dus la izbucnirea incendiului în urma căruia au ars cca. 4 tone de baloţi de paie şi acoperişul adăpostului pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp. Pompierii au intervenit în cooperare cu SVSU Broşteni, iar după aproape o oră şi jumătate flăcările au fost lichidate.

Comunicat de presă: ISU Ialomița

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️