comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Trei incendii în ultimele trei zile

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
23/09/2013 | Lege si Ordine

În urma unui scurtcircuit produs la instalaţia electrică, o anexă gospodărească a unui cetăţean din localitatea Perieţi a fost cuprinsă de flăcări.

Evenimentul s-a produs în după-amiaza zilei de vineri, 20 septembrie, iar la faţa locului s-au deplasat pompierii de la Garda Slobozia şi un echipaj de prim ajutor calificat SMURD.

În momentul sosirii acestora incendiul se manifesta la mai multe materiale textile şi la acoperişul încăperii pe o suprafaţă de cca. 12 mp.

După aproximativ o oră şi jumătate flăcările au fost lichidate, iar proprietara, o femeie în vârstă de 64 de ani, a suferit un atac de panică, fiind preluată de paramedici şi transportată la spital.

A doua zi, în jurul orei 12.00, s-a produs un incendiu la rezerva de furaje a unui cetăţean din localitatea Traian.

Cel mai probabil, flăcările au fost generate de un foc deschis executat în apropiere şi lăsat nesupravegheat. Pompierii militari şi membrii SVSU din localitate s-au deplasat în cel mai scurt timp la faţa locului, iar în momentul sosirii acestora incendiul se manifesta la întreaga cantitate de lucernă, cca. 2,5 t.

După aproximativ o oră şi jumătate flăcările au fost lichidate.

Un alt incendiu la care a fost solicitată intervenţia pompierilor s-a produs în dimineaţa zilei de duminică, 22 septembrie a.c, la o magazie din lemn a unui cetăţean din localitatea Sf. Gheorghe.

Pompierii Secţiei Urziceni şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Căzăneşti s-au deplasat la faţa locului, iar după aproape două ore flăcările au fost lichidate.

În urma evenimentului au ars magazia pe o suprafaţă de cca. 300 mp şi aproximativ o tonă de lemn din interior

comunicat de presă: INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA