comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Tentativă de omor. Mai multe lovituri cu o toporişca în zona capului

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
24/05/2018 | Lege si Ordine

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul T. M. pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, constând în aceea că:

în ziua de 22.05.2018, în jurul orei 13:15, pe fondul unei stări conflictuale şi al consumului de băuturi alcoolice, T. M. a aplicat persoanei vătămate mai multe lovituri cu o toporişca în zona capului, cauzându-i un traumatism „cranio-facial prin agresiune, plagă tăiată şanţ nazo-labial drept, aripă nazală dreaptă, ureche stângă plagă escoriată latero-cervical stâng, hematom temporal stâng”.

Faţă de inculpatul T. M. s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore, începând cu data de 22.05.2018.

La data de 23.05.2018 Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa a propus Tribunalului Ialomiţa arestarea preventivă a inculpatului T. M., pe o perioadă de 30 de zile, propunerea fiind admisă de instanţa de judecată la aceeaşi dată.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă în cadrul procesului penal care, alături de măsurile procesuale reglementate ca atare de Codul de Procedură Penală, constituie o activitate procesuală care nu poate, în nici o situaţie, să atingă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

PT Ialomița
Mai multe articole de la obiectiv.net: