comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Și-a atacat fiul cu două lovituri de cuțit! Tentativă de omor

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/03/2018 | Lege si Ordine

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul CONDRUZ VOICU pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor asupra unui membru de familie, constând în aceea că:

– în data de 11 martie 2018, în jurul orei 14.00, a avut loc o altercaţie verbală între inculpatul Condruz Voicu şi fiul său major, aceasta degenerând în altercaţie fizică, context în care inculpatul i-a aplicat fiului său două lovituri cu un cuţit de bucătărie.

Faţă de inculpatul CONDRUZ VOICU s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore, începând cu data de 12.03.2018.

La data de 12.03.2018, Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa a propus Tribunalului Ialomiţa arestarea preventivă a inculpatului CONDRUZ VOICU, pe o perioadă de 30 de zile, propunerea fiind admisă de instanţa de judecată la aceeaşi dată.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă în cadrul procesului penal care, alături de măsurile procesuale reglementate ca atare de Codul de Procedură Penală, constituie o activitate procesuală care nu poate, în nici o situaţie, să atingă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

PT Ialomița