15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > Ialomița: Școlile se închid în perioada 01-02.03.2018 https://wp.me/p49Kdo-bIo
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomița: Școlile se închid în perioada 01-02.03.2018

Având în vedere evoluția valorilor termice și a precipitațiilor sub formă de zăpadă însoțite de viscol, în această dimineață a avut loc o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, condusă de domnul Prefect Gigi Petre, în care s-au adoptat următorele măsuri necesare pentru prevenirea şi gestionarea operativă a unor eventuale situaţii de urgenţă, astfel:

-​ În perioada 01-02.03.2018, cursurile din învățământul preuniversitar în județul Ialomița se suspendă;

-​ Domnul Prefect Gigi Petre a ordonat ca, pentru desfășurarea în condiții optime și operative a acțiunilor de deszăpezire, în perioada următoare, pe durata codurilor de avertizare meteorologică, administratorul drumurilor județene împreună cu operatorul economic desemnat pentru lucrări de deszăpezire, vor interveni pe traseele de lucru, astfel încât să mențină starea de viabilitate a drumurilor județene.

Pentru evitarea situațiilor extreme ce pot pune în pericol viața şi sănătatea populației, le reamintim celor care pornesc la drum în această perioadă să se informeze asupra traseelor pe care le au de parcurs și să evite drumurile greu accesibile.

De asemenea, înainte de a începe deplasarea să se asigure că sistemul de încălzire al autoturismului funcţionează, iar autovehiculul este echipat corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!