comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: S-a activat Planul Roșu. Accident rutier la Orboești.

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
04/10/2018 | Infotrafic

Accident rutier grav pe DN2A, în comuna Orboești. Posibil 7 victime. S-a declanșat Planul Roșu.

Accidentul s-a peterecut joi, 4 octombrie, în jurul orei 23:00. În accident au fost implicate o platforma cu un autoturism pe ea și un alt autoturism. Se intervine cu mai multe autospeciale de descarcerare, stingere incendii, ambulanțe, SMURD….

Știre în curs de actualizare…

UPDATE: 8 victime – un bărbat decedat, două femei și cinci bărbați transportați la UPU Slobozia, din care, la o primă evaluare, 3 au răni mai grave.

UPDATE:
Din eveniment au rezultat 8 victime, 2 femei și 6 bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 46 de ani. Având în vedere numărul mare al victimelor, la nivelul județului Ialomița a fost activat planul roșu de intervenție, care presupune suplimentarea la locul accidentului a resurselor medicale SMURD si SAJ.

Astfel, au intervenit la fața locului un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanță pentru transport victime multiple, un echipaj de prim ajutor SMURD și 4 echipaje medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost găsit în stop cardiorespirator, motiv pentru care i-au fost aplicate manevre de resuscitare, însă organismul său nu a răspuns, fiind declarant decedat.

Alte șapte personae au suferit leziuni și vătămări corporale, le-a fost acordat primul ajutor la fața locului și au fost transportate pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare la Spitalul Județean

Foto & info ISU Ialomița

Un alt accident, soldat cu decesul unei persoane, a avut loc tot astăzi, în apropiere de Perieți – Accident rutier grav în apropiere de Perieți