comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Razie de amploare la Căzănești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
18/06/2020 | Lege si Ordine

88 de persoane amprentate, 126 de autoturisme controlate, 61 de sancțiuni contravenționale aplicate și 500 de kilograme de deșeuri feroase ridicate de polițiști. Este bilanțul unei ample acțiuni de prevenire şi combatere a faptelor antisociale desfășurată în cursul zilei de ieri, în orașul Căzănești.

La data de 18 iunie a.c., în intervalul orar 17:00 – 20:00, 120 de polițiști din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, criminalistică, arme, explozivi şi substanţe periculoase, criminalitate economică și investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, precum și peste 50 de jandarmi de la Gruparea Mobilă Ialomița și Constanța, însoțiți de câini de serviciu, au desfășurat o acțiune de amploare pe raza Orașului Căzănești, în vederea prevenirii infracționalității stradale.

Au fost controlate în trafic 126 de autovehicule și legitimate peste 150 de persoane.

Polițiștii din cadrul Serviciului Criminalistic s-au deplasat cu două laboratoare mobile, în cadrul acțiunii fiind amprentate și fotografiate 88 de persoane cu domiciliul în orașul Căzănești

De asemenea, au fost aplicate 61 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 20.000 de lei, fiind reținute 5 permise de conducere și retras 1 certificat de înmatriculare.

Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul raziei pentru prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite.

3 societăți comerciale au fost sancționate pentru nerespectarea prevederilor legale, fiind confiscate produse alimentare și 500 de kilograme de deșeuri feroase,  valoarea bunurilor ridicate fiind de 686 de lei.

Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare pe raza județului Ialomița, pentru creşterea gradului de siguranţă şi protecţie pentru cetăţeni, prevenirea şi combaterea infracţionalităţii precum și asigurarea unui climat de ordine publică.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA