15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Politica > Ialomița: Prefectul și subprefectul vor fi schimbați după alegerile prezidențiale https://wp.me/p49Kdo-evf
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

Ialomița: Prefectul și subprefectul vor fi schimbați după alegerile prezidențiale

Este clar că zilele prefectului Gigi Petre și ale subprefectului Vali Silica Tudor în fruntea Instituției Prefectului sunt numărate.

Numărate de cei care se află în acest moment la guvernare. Se cer demisii, se poartă negocieri, se cer și se promit funcții pentru susținerea în turul II, însă nimeni nu vrea să spună ce s-a decis, decât după 24 noiembrie.

Gheorghe Tinel, președintele PNL Ialomița, a fost mult mai rezervat în declarații la ultima conferință de presă, față de cea precedentă, spunând că astfel de chestiuni, în această perioadă, nu intră în prioritățile PNL.

Pe de altă parte, conducerea PMP Ialomița a lansat în spațiul public faptul că partidului îi va reveni funcția de subprefect, oferind chiar și un nume în acest sens.

„Lucrurile se vor tranșa după 24 noiembrie. Acest aspect, al modului cum se vor repartiza funcțiile administrative în județul Ialomița, va fi discutat cu conducerea PNL și a Guvernului după 24 noiembrie. PNL nu este preocupat de antamarea, de ocuparea niciuneia dintre funcțiile publice. Toată concentrarea noastră se axează pe turul II al alegerilor prezidențiale. Din acest punct de vedere nu vreau să fac niciun comentariu”, a precizat Gheorghe Tinel.

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!