comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Prefectul și subprefectul vor fi schimbați după alegerile prezidențiale

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
21/11/2019 | Politica

Este clar că zilele prefectului Gigi Petre și ale subprefectului Vali Silica Tudor în fruntea Instituției Prefectului sunt numărate.

Numărate de cei care se află în acest moment la guvernare. Se cer demisii, se poartă negocieri, se cer și se promit funcții pentru susținerea în turul II, însă nimeni nu vrea să spună ce s-a decis, decât după 24 noiembrie.

Gheorghe Tinel, președintele PNL Ialomița, a fost mult mai rezervat în declarații la ultima conferință de presă, față de cea precedentă, spunând că astfel de chestiuni, în această perioadă, nu intră în prioritățile PNL.

Pe de altă parte, conducerea PMP Ialomița a lansat în spațiul public faptul că partidului îi va reveni funcția de subprefect, oferind chiar și un nume în acest sens.

„Lucrurile se vor tranșa după 24 noiembrie. Acest aspect, al modului cum se vor repartiza funcțiile administrative în județul Ialomița, va fi discutat cu conducerea PNL și a Guvernului după 24 noiembrie. PNL nu este preocupat de antamarea, de ocuparea niciuneia dintre funcțiile publice. Toată concentrarea noastră se axează pe turul II al alegerilor prezidențiale. Din acest punct de vedere nu vreau să fac niciun comentariu”, a precizat Gheorghe Tinel.