15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Ialomița: Polițiștii rutieri verifică legalitatea transportului de mărfuri și persoane – Acțiunea Truck&Bus https://wp.me/p49Kdo-dQA
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomița: Polițiștii rutieri verifică legalitatea transportului de mărfuri și persoane – Acțiunea Truck&Bus

În această săptămână, conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa, Poliția Română desfășoară acțiunea TRUCK & BUS, pentru verificarea activităților de transport public de persoane și mărfuri.

În perioada 13 – 19 mai a.c., la nivel național, poliția rutieră desfășoară o acțiune pentru reducerea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane și transportului de marfă.

Astfel, în cadrul acțiunii, polițiștii verifică autovehiculele destinate transportului public de persoane, cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri și pe cele destinate transportului de marfă, cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Și polițiștii ialomițeni acționează în baza planului de acțiune la nivel european TISPOL TURCK&BUS, pentru verificarea legalității transportului rutier de mărfuri și persoane.

„De la începutul acțiunii și până joi, 16 mai, polițiștii rutieri din cadrul IPJ Ialomița au aplicat 192 de sancțiuni, în valoare de aproximativ 150.000 lei”, ne-a declarat Călin Robert, ofițer în cadrul Serviciului rutier.

Neregulile depistate au fost legate în principal de nerespectarea de către conducătorii auto a timpilor de odihnă, lipsa unor documente specifice, plus alte abateri la regimul rutier, cum ar fi neutilizarea centurii de siguranță, depășirea vitezei legale etc.

Activităţile de control se desfăşoară simultan în toate statele membre ale Uniunii Europene, conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL).

 

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!