comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Persoane cercetate pentru furt calificat

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/10/2015 | Lege si Ordine

Ialomița: Poliţiştii cercetează şase persoane sub aspectul comiterii mai multor infracţiuni de furt calificat.

Trei persoane cu vârste cuprinse între 16 şi 57 de ani, toate din comuna Moviliţa au fost surprinse în flagrant de către poliţişti, în timp ce transportau cu ajutorul unui atelaj hipo 280 de kg de porumb ştiuleţi, cantitate ce ar fi fost sustrasă de pe o cultură aflată în extravilanul localităţii.

Porumbul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor de către poliţişti, urmând a fi predat părţii vătămate.

    •  

Poliţia a fost sesizată de un bărbat de 46 de ani, din comuna Făcăeni cu privire la faptul că a surprins o persoană necunoscută în timp ce sustrăgea porumb ştiuleţi de pe cultura sa, după care a fugit de la faţa locului.

Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au reuşit identificarea la scurt timp a persoanei bănuite, un bărbat de 36 de ani, consătean al părţii vătămate.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

    •  

Poliţiştii au depistat un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Slobozia la scurt timp după ce ar fi sustras un telefon mobil în timp ce se afla în Piaţa Agroalimentară Slobozia.

Telefonul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate, un bărbat de 28 de ani, din judeţul Braşov, care a sesizat fapta.

    •  

Un alt bărbat de 46 de ani, din municipiul Feteşti este cercetat de poliţişti, fiind bănuit că ar fi pătruns în anexa locuinţei unei femei de 24 de ani, din comuna Stelnica, de unde ar fi sustras mai multe bunuri de uz  gospodăresc.

Bunurile au fost recuperate în totalitate şi restituite părţii vătămate.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite.

IPJ Ialomița