comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Percheziții. Evaziune fiscală și spălare de bani

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/03/2018 | Lege si Ordine

La această oră, polițiștii efectuează 30 de percheziții pe raza județelor Ialomița, Gorj, Mehedinți, Teleorman, Ilfov și a municipiul București, la sediile unor societăți comerciale și locuințele mai multor persoane bănuite de crearea unui prejudiciu de peste 9.000.000 de lei, prin evaziune fiscală și spălarea banilor.

La data de 28 martie a.c., poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, efectuează 30 de percheziţii pentru documentarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală și spălarea banilor, în domeniul materialelor reciclabile.

Din anchetă au rezultat indicii că persoanele vizate ar fi creat un circuit fictiv prin mai multe firme de achiziții și livrări de materiale reciclabile, cauzând astfel un prejudiciu bugetului de stat de peste 9.000.000 de lei.

La acțiune participă polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Mehedinți, Teleorman, Ialomița, Ilfov și Poliției Capitalei, 9 persoane urmând a fi aduse la sediul poliției pentru audieri.