15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Ialomița: Percheziții domiciliare pe raza municipiului Urziceni și comunei Manasia https://wp.me/p49Kdo-ePl
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomița: Percheziții domiciliare pe raza municipiului Urziceni și comunei Manasia

12 percheziții domiciliare, 4 arme ridicate de polițiști, 145 de sancțiuni contravenționale aplicate și 6 infracțiuni constatate în flagrant. Este bilanțul unei acțiuni de amploare desfășurată de polițiștii ialomițeni pe raza municipiului Urziceni și comunei Manasia, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale.

La data de 17 februarie a.c., peste 90 de polițiști de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, au desfășurat o razie, în cadrul căreia au fost efectuate percheziții domiciliare ce au vizat documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite că ar deține ilegal arme și muniții.

În urma descinderilor, polițiștii au ridicat de la domiciliul unui bărbat din localitatea Manasia, 3 arme tip pușcă airsoft, iar de la un bărbat din municipiul Urziceni a fost confiscat un pistol tip airsoft. Armele descoperite vor fi expertizate în vederea stabilirii regimului acestora.

În cadrul acțiunii au fost instituite filtre rutiere în principalele intersecții, zone de acces și ieșiri din municipiul Urziceni, pe DN 2A, precum și pe raza localităților învecinate.

Polițiștii au aplicat 145 de sancțiuni contravenționale în valoare de 52.200 de lei, și au reținut 6 permise de conducere pentru alcool, depășire neregulamentară, viteză și neacordare de prioritate.

De asemenea, polițiștii de investigații criminale, în baza mandatelor de percheziție puse în executare, s-au sesizat din oficiu și au întocmit pe numele a 6 persoane dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

 

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!