comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Mandate executate

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
30/10/2017 | Lege si Ordine

În acest sfârșit de săptămână, 27 – 29 octombrie a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au acţionat pe raza de competenţă, pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.

Astfel, poliţiştii au reuşit identificarea unui bărbat de 38 de ani, din comuna Făcăeni, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis mandat de executare a pedepsei.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia şi are de executat pedeapsa privativă de libertate de 4 luni, pentru comiterea infracţiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

* * *

Totodată, pe timpul desfăşurării activităţilor specifice, poliţiştii au reuşit identificarea unui alt bărbat de 60 de ani, din orașul Țăndărei, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis mandat de executare a pedepsei.

Bărbatul în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia şi are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și 4 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA