comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Mandate executate

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
19/06/2017 | Lege si Ordine

În acest sfârșit de săptămână, 16 – 18 iunie a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au acţionat pe raza de competenţă, pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.

Astfel, poliţiştii au reuşit identificarea unei femei de 37 de ani, din comuna Sinești, pe numele căreia Judecătoria Slobozia a emis un mandat de executare a pedepsei.

Cea în cauză a fost încarcerată în Penitenciarul Slobozia şi are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 8 luni, pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.


De asemenea, pe timpul desfăşurării activităţilor specifice, poliţiştii au reuşit identificarea unui bărbat de 28 de ani, din comuna Grivița, pe numele căruia Judecătoria Slobozia a emis un mandat de executare a pedepsei.

Bărbatul în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia şi are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA