comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Mandate executate

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
24/05/2017 | Lege si Ordine

În ultimele 48 de ore, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au acţionat pe raza de competenţă, pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.

Astfel, poliţiştii au reuşit identificarea unui bărbat de 28 de ani, din comuna Făcăeni, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis un mandat de executare a pedepsei.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia şi are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.


De asemnea, pe timpul desfăşurării activităţilor specifice, poliţiştii au reuşit identificarea unui alt bărbat de 36 de ani, din comuna Stelnica, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis un mandat de executare a pedepsei.

Bărbatul în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia şi are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA