comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Luminița Barcari este, oficial, secretar de stat în cadrul Ministerului Educației și Cercetării

Luminița Rodica Barcari, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Ialomița, este, începând de astăzi, 15 ianuarie 2020, secretar de stat în cadrul Ministerului Educației și Cercetării.

Premierul României, Ludovic Orban, a semnat marți, 14 ianuarie, decizia nr. 45 în acest sens, publicată în Monitorul Oficial nr. 26 din 15 ianuarie.

Propunerea pentru numirea acesteia în funcția de secretar de stat a fost făcută încă de la finele anului trecut chiar de către președintele PNL Ialomița, Gheorghe Tinel.

Abordată pe acest subiect în cadrul unei conferințe de presă, Luminița Barcari s-a arătat onorată de faptul că a fost propusă pentru această funcție, însă nu părea suficient de încrezătoare cu privire la alegerea sa.

 

Luminita Barcari
Luminita Barcari

„Vă dați seama că la nivel național se vor analiza toate propunerile, pentru că bănuiesc că nu sunt singura. La Ministerul Educației și Cercetării vor fi patru secretari de stat, iar din câte știu eu numai trei posturi sunt ocupate, rămânând cel de la preuniversitar vacant, dar pentru care probabil sunt și multe propuneri. Sunt foarte realistă. Dacă voi ajunge acolo, chiar mă simt onorată. Dacă voi rămâne aici, la fel va fi, este ok, nu mă supăr. Nu vreau să anticipez absolut nimic”, declara Luminița Barcari.

Mai multe articole de la obiectiv.net: