comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: L-au tâlhărit de 3000 de lire și l-au lăsat pe centura Bucureștiului

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/11/2015 | Locale Ialomita

În urma unor percheziții domiciliare și a activităților investigative desfășurate, polițiștii din Pantelimon au reținut trei persoane, din județul Ialomița, care ar fi tâlhărit un bărbat. Pe numele acestora, magistrații au emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii din Pantelimon au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, în noaptea de 25/26 octombrie, ar fi fost deposedat de suma de 3000 de lire și de telefonul mobil.

Conform sesizării, bărbatul ar fi plecat din județul Ialomița, localitatea Perieți, cu un autoturism, condus de un individ necunoscut. Acesta s-ar fi oferit să îl transporte contra cost, în București, iar în autovehicul s-ar mai fi aflat și alți doi bărbați.

Pe drum, cei trei l-ar fi deposedat prin violență de suma de 3000 de lire și de telefonul mobil, după care, l-ar fi obligat să coboare, pe Drumul Național Centura Bucureștiului, pe raza localității Pantelimon.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii i-au identificat pe cei trei bărbați, în persoana lui C.Ș., de 24 de ani, R.I., de 25 de ani și P.M., de 26 de ani, toți din Județul Ialomița.

În ziua de 28 octombrie a.c., în baza autorizațiilor emise de către Judecătoria Cornetu, polițiștii din Pantelimon au efectuat 6 percheziții și au pus în aplicare 3 mandate de aducere, emise pe numele acestora.

În urma probatoriului administrat, aceștia au fost reținuți, iar la data de 29 octombrie a.c., au fost prezentați magistraților, care au emis pe numele lor, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

IPJ Ilfov
Mai multe articole de la obiectiv.net: