comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Jandarmii au verificat 278 persoane aflate în izolare la 58 de locații. 606 autoturisme verificate și 55 de persoane legitimate în Țăndărei

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/04/2020 | Lege si Ordine

În ultimele 24 de ore, cei 123 de jandarmi ialomițeni au aplicat în total 36 de sancțiuni contravenționale în valoare de 74.000 de lei, pentru nerespectarea măsurii privind circulația persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei, precum și pentru tulburarea liniștii publice. Jandarmii au verificat 278 persoane aflate în izolare la 58 de locații.

În localitatea Țăndărei au fost verificate 606 autoturisme și legitimate 55 de persoane. Aici au fost aplicate 19 sancțiuni, în cuantum de 40.000 de lei.

Au fost angrenați în misiuni de prevenire COVID 19, 57 de jandarmi, astfel: misiuni de pază si protectie la centrele de carantinare, în patrule mixte cu Poliția Națională și în patrule de jandarmi – pentru verificări la domiciliu ale persoanelor izolate, respectiv a măsurii privind circulația persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei.

Forțele de ordine continuă acțiunile specifice de patrulare în zonele aglomerate ale centrelor comerciale, a supermaketurilor, a famaciilor și în special în zonele în care cetățenii se deplasează frecvent pentru aprovizionare. Pe parcursul misiunilor preventive și de informare desfășurate, sunt transmise mesaje audio către cetăţeni cu privire la necesitatea respectării măsurilor prevăzute de ordonanțele militare.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa