comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Inspectorii ANAF au stabilit venituri suplimentare la buget – 5,91 milioane lei

Inspectorii din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Ialomiţa au finalizat în luna noiembrie 75 inspecţii fiscale la 51 firme şi 24 persoane fizice, ca urmare a inspecţiilor fiscale s-au stabilit sume suplimentare la bugetul în cuantum de 5,91 milioane lei. Pentru sancţionarea neregulilor constatate au fost aplicate 12 amenzi în valoare de 22 mii lei.

Inspectorii fiscali ialomiţeni au realizat 26 controale inopinate şi au verificat modul de evidenţiere, calculare şi platã a obligaţiilor fiscale datorate de cãtre contribuabili.

Domnul Petre Ţenea –şef Administraţie A.J.F.P. Ialomiţa a menţionat urmãtoarele: “Principalele nereguli au fost constatate în modul de stabilire a taxei pe valoare adãugatã, datorate de entitãţile verificate, fiind stabilite suplimentar 3,49 milioane lei”.

De asemenea s-au mai constatat nereguli privind plata impozitelor pe activităţi independente, impozit pe dividende, impozit pe dividende contribuţii de sãnãtate “fiind stabilite suplimentar 2,42 milioane lei”, aşa cum a precizat domnul Petre Ţenea.

AJFP Ialomița
Mai multe articole de la obiectiv.net: