comenzi la domiciliu cliseru.ro

IALOMIȚA: Grupare infracţională, specializată în contrabandă cu ţigări, destructurată.

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
22/05/2013 | Lege si Ordine

Grupare infracţională, specializată în contrabandă cu ţigări, documentată pe parcursul mai multor luni cu sprijinul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (D.I.P.I.), destructurată de poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale. La acțiune au participat 200 de polițiști din cadrul I.P.J. Ialomiţa

ialomita politie mascatiO grupare infracţională, specializată în contrabandă cu ţigări, documentată pe parcursul mai multor luni cu sprijinul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (D.I.P.I.), a fost destructurată de poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa.

În baza informaţiilor deţinute şi a probelor existente, poliţiştii au efectuat, în dimineaţa zilei de astăzi, 22 mai 2013, în baza autorizaţiilor emise de instanţă, 38 de percheziţii în judeţele Ialomiţa, Călăraşi, Ilfov şi în municipiul Bucureşti, la locuinţe, spaţii comerciale şi de depozitare deţinute şi utilizate de către suspecţi.

În cauză este vorba de 25 de persoane, suspectate de colectarea, deţinerea, transportul, depozitarea şi vânzarea bunurilor, care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă, activitate ilicită ce intră sub incidenţa Legii 86/206, respectiv ţigări fabricate în Republica Moldova şi Ucraina. Pe numele acestora au fost emise mandate de aducere, persoanele găsite urmând a fi conduse pentru audieri la sediul I.P.J. Ialomiţa.

La acţiunea ce vizează destructurarea unei grupări infracţionale specializată în contrabandă cu ţigări participă 200 de poliţişti din cadrul I.P.J. Ialomiţa, precum şi poliţişti din cadrul structurilor de intervenţie şi acţiuni speciale din Inspectoratele de Poliţie ale Judeţelor Călăraşi şi Ilfov. În cauză se beneficiază de sprijinul S.I.A.S. – I.G.P.R.