15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Evenimente > Ialomița: Expoziție cu tehnică militară româno-americană la Slobozia https://wp.me/p49Kdo-a3o
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomița: Expoziție cu tehnică militară româno-americană la Slobozia

În baza parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite ale Americii, în cadrul exercițiului multinațional Saber Guardian 2017 (SG17), va avea loc un marș al forțelor armate americane, constând în deplasarea unor convoaie militare prin garnizoane din județele Arad, Hunedoara, Alba, Cluj, Sibiu, Prahova, Arges, Vâlcea, Ialomița și Giurgiu, precum și relaționarea cu populația locală, în vederea explicării scopului SG17 și obținerii unei atitudini favorabile din partea populației față de misiunile desfășurate de militarii americani participanți la exercițiu.

În acest sens, în data de 14.07.2017, este planificată efectuarea unei expoziții cu tehnică militară în Piața Unirii din Slobozia, începând cu ora 17:00.

Exercițiul multinațional Saber Guardian 2017 (SG17), planificat de Comandamentul Forțelor Armate ale SUA din Europa (USEUCOM) și condus de Forțele Armate ale SUA din Europa (USAREUR), se desfășoară în perioada 08 – 22 iulie, fiind organizat anual începând din 2013 până în prezent, prin rotație, pe teritoriile naționale ale Bulgariei, României și Ungariei.

SG17, inclus în Programul exercițiilor întrunite ale Comandamentului Forțelor Armate ale SUA din Europa, urmărește să demonstreze capabilitățile întrunite și multinaționale superioare ale SUA, aliaților și partenerilor și evidențiază coeziunea, unitatea și solidaritatea acestora în vederea apărării împotriva oricărei agresiuni.

INSTITUŢIA PREFECTULUI  –  JUDEŢUL IALOMIŢA

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!