comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Două numere de telefon puse la dispoziția aparținătorilor bolnavilor de COVID-19 din ATI –  Spitalul Județean din Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
09/12/2020 | Locale Ialomita

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență din Slobozia vin în sprijinul aparținătorilor pacienților COVID-19, internați în Secția ATI, care nu au prea multe informații legate de situația acestora, din punct de vedere medical.

Astfel, au fost puse la dispoziție, pentru informații legate de pacienți, două numere de telefon: 0243.21.21.30 sau 0243.21.21.31, interior 216, și un interval orar în care pot fi utilizate: 14.00-16.00, de luni până vineri. Informațiile vor fi furnizate numai dacă apelanții sunt membri ai familiei pacienților.

„Știm că perioada prin care trecem este una extrem de tensionată pentru dumneavoastră, în mod special în cazul în care cineva din familie este internat în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Slobozia pentru infecție cu COVID-19. Pe cât de stresantă este pentru dumneavoastră, pe atât este și pentru personalul spitalului, angajat non-stop la căpătâiul pacienților și într-o luptă neîncetată pentru însănătoșirea acestora. Pentru a facilita comunicarea și a vă putea ține la curent cu evoluția bolnavilor COVID-19 internați în grija noastră, începând de astăzi vă stăm la dispoziție pentru informații legate de pacienți la numărul de telefon 0243.21.21.30 sau 0243.21.21.31, interior 216, strict în intervalul orar 14-16, de luni până vineri. Vă rugăm să apelați la acest serviciu numai dacă sunteți un membru al familiei pacienților despre care doriți să vă documentați. Dorim să vă aducem la cunoștință că personalul nostru este implicat la gradul cel mai înalt în tratarea pacienților, cu eforturi pentru a face față numărului mare de solicitări. În această ordine de idei, vă mulțumim pentru cooperarea de a nu telefona în afara intervalului orar menționat”, a precizat conducerea Spitalului Județean de Urgență Slobozia.