comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Două incendii și un accident rutier

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
18/04/2016 | Locale Ialomita

În urma unor scurgeri de combustibil la compartimentul motor, un autoturism ce se deplasa pe autostrada București – Constanța a fost cuprins de flăcări. Evenimentul a fost anunțat la 112 în după-amiaza zilei de vineri, 15 aprilie, iar la fața locului s-au deplasat pompierii de la Garda de Intervenție Fetești.

În momentul sosirii acestora, flăcările se manifestau la cca. 80% din suprafața autoturismului. Pompierii au acționat cu o autospecială de intervenție, iar după aproximativ 20 de minute, incendiul a fost lichidat în limitele găsite. În urma evenimentului, nu au existat victime.

incendiu FetestiUn alt incendiu la care a fost solicitată intervenția pompierilor s-a produs duminică, în jurul orei 20.30, după ce o persoană rămasă neidentificată a aprins aproximativ 20 de anvelope auto, pe un teren viran de pe raza municipiului Fetești. Pompierii s-au deplasat la fața locului cu o autospecială de intervenție, iar după o oră și jumătate, incendiul a fost lichidat.

Tot duminică, 17 aprilie, în jurul orei 15.15, două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier, pe DJ 203B, între localitățile Manasia și Gârbovi.

În urma impactului, patru persoane aflate în unul dintre autoturisme, un copil și trei adulți,  au fost rănite. Un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor calificat SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean s-au deplasat de urgență la fața locului, iar în momentul sosirii acestora, cele patru victime se aflau în afara autoturismului. După ce le-au fost acordate primele îngrijiri medicale, copilul și mama acestuia au fost preluați de autospeciala Serviciului de Ambulanță, o femeie în vârstă de 58 de ani a fost preluată de SMURD, iar șoferul a refuzat transportul la spital.

Comunicat de presă: ISU Ialomița