comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Depistat în flagrant în timp ce transporta lemne cu o ambarcațiune furată

Un bărbat de 51 de ani, din comuna Stelnica, este cercetat penal de polițiștii ialomițeni pentru furtul unei ambarcațiuni pescărești, tăiere ilegală de arbori din fondul național și furt de lemne.

La data de 25 noiembrie, în jurul orei 10:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Stelnica, au depistat pe malul stâng al Braţului Borcea, pe raza comunei Stelnica, un bărbat de 51 ani, în timp ce transporta cu o ambarcaţiune pescărească lemn din specia frasin, fără a poseda documente de provenienţă.

Din cercetările efectuate a reieşit faptul că bărbatul ar fi luat ambarcaţiunea pescărească fără acordul proprietarului, a trecut Braţul Borcea în zona de pădure a Bălții Ialomiţa, unde, cu ajutorul unei drujbe a tăiat lemne din specia frasin, pe care le-a încărcat și transportat cu barca pe malul stâng.

Materialul lemnos, a fost ridicat în vederea efectuării de măsurători și predat pădurarului.

De asemenea, drujba a fost confiscată, iar ambarcaţiunea pescărească predată proprietarului.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „furt în scop de folosinţă”, „tăierea fără drept de arbori din fondul forestier național” şi „furt de arbori”.

IPJ Ialomița

Mai multe articole de la obiectiv.net: