comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomiţa, cu patru copii pe podium la concursul de şah „Vreau să fiu mare maestru!” faza zonală de la Buzău!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
27/10/2015 | Locale Ialomita

Duminică, 18 octombrie, a avut loc, la Buzău, faza zonală a concursului de şah Pierre de Coubertin „Vreau să fiu mare maestru!”, concurs la care judeţul Ialomiţa a participat cu 11 copii, şase copii de la CS Satori Art din Slobozia, instructor Niţu Daniel, patru copii de la Şcoala Gimnazială „Aurel Vlaicu” din Feteşti, instructor Înv. Mirea Marian şi un copil de la Şcoala Gimnazială “George Vâlsan” din Amara, prof. coordonator Paneş Constantin.

Concursul, care face parte dintr-un proiect al Federaţiei Române de Şah, a fost organizat pe categoriile de vârstă 8 ani băieți, 8 ani fete, 10 ani băieţi, 10 ani fete şi 12 ani băieţi, 12 ani fete şi la care au fost prezenţi copii din judeţele Buzău, Ialomiţa, Prahova şi Vrancea.

La categoria 8 ani băieţi, judeţul Ialomiţa a avut pe podium copiii Tudor Sebastian de la Şcoala Gimnazială „Aurel Vlaicu” din Feteşti – locul II şi Chesaru Ioan Constantin de la C.S. Satori Art din Slobozia – locul III, ei fiind la egalitate de puncte, departajaţi doar de meciul direct.

La categoria 8 ani fete, singura participantă a judeţului nostru, Celea Andreea Alina, de la Şcoala Gimnazială „Aurel Vlaicu” din Feteşti, s-a clasat pe locul III.

Cel mai important loc a fost obţinut de Drăghici Matei Cezar, de la C.S. Satori Art Slobozia, locul I la premiile speciale, categoria 12 ani băieţi.

Felicităm copiii şi antrenorii pentru rezultatele obţinute şi le urăm mult succes la faza pe ţară care va avea loc la Bucureşti în luna noiembrie anul acesta!