comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Crimă Amara – Arestat după ce și-a înjunghiat concubina

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/03/2018 | Lege si Ordine

În după-amiaza zilei de 03.03.2018, în jurul orei 16.00, inculpatul Damian Dumitru, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul unor mai vechi neînţelegeri, a aplicat mai multe lovituri cu cuţitul în zona toracelui anterior stâng, concubinei sale, în urma cărora aceasta a decedat la scurt timp.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul DAMIAN DUMITRU pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie, constând în aceea că:

– în după-amiaza zilei de 03.03.2018, în jurul orei 16.00, inculpatul Damian Dumitru, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul unor mai vechi neînţelegeri, a aplicat mai multe lovituri cu cuţitul în zona toracelui anterior stâng, concubinei sale, în urma cărora aceasta a decedat la scurt timp.

Faţă de inculpatul DAMIAN DUMITRU s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore, începând cu data de 03.03.2018.

La data de 04.03.2018, Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa a propus Tribunalului Ialomiţa arestarea preventivă a inculpatului DAMIAN DUMITRU, pe o perioadă de 30 de zile, propunerea fiind admisă de instanţa de judecată la aceeaşi dată.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă în cadrul procesului penal care, alături de măsurile procesuale reglementate ca atare de Codul de Procedură Penală, constituie o activitate procesuală care nu poate, în nici o situaţie, să atingă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

PT IALOMIȚA

În legătură cu:

Ialomița: Crimă – Și-a omorât soția cu cinci lovituri de cuțit