comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Controale Poliția Economică

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
19/12/2018 | Lege si Ordine

Polițiștii de investigare a criminalității economice au aplicat  sancțiuni contravenționale în valoare de 15.000 de lei, în urma unor acțiuni derulate pe raza județului Ialomița. 

 Polițiștii de investigare a criminalității economice au organizat și desfășurat ieri, 18 decembrie a.c., acțiuni de verificare a mai multor unități economice de pe raza județului Ialomița, privind modul de aprovizionare, comercializare și evidențiere a veniturilor realizate în urma comercializării produselor alimentare, tutun și alcool.

Astfel, în urma controlului efectuat la o societate comercială de pe raza municipiului Slobozia, poliţiştii au identificat cantitatea de 563 de kg de legume, pentru care nu erau deținute documente de proveniență.

De asemenea, în urma controlului efectuat la o societate comercială de pe raza comunei Bordușani, polițiștii au identificat 210 kg de legume fără documente de proveniență.

Față de reprezentanții ambelor societăți comerciale a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amenzi în valoare de 5.000, respectiv 10.000 de lei, conform Legii nr. 12/1990, privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite. Totodată, polițiștii au luat măsura confiscării contravalorii cantităților de legume identificate.