15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Ialomița: Controale Poliția Economică https://wp.me/p49Kdo-cZR
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomița: Controale Poliția Economică

Polițiștii de investigare a criminalității economice au aplicat  sancțiuni contravenționale în valoare de 15.000 de lei, în urma unor acțiuni derulate pe raza județului Ialomița. 

 Polițiștii de investigare a criminalității economice au organizat și desfășurat ieri, 18 decembrie a.c., acțiuni de verificare a mai multor unități economice de pe raza județului Ialomița, privind modul de aprovizionare, comercializare și evidențiere a veniturilor realizate în urma comercializării produselor alimentare, tutun și alcool.

Astfel, în urma controlului efectuat la o societate comercială de pe raza municipiului Slobozia, poliţiştii au identificat cantitatea de 563 de kg de legume, pentru care nu erau deținute documente de proveniență.

De asemenea, în urma controlului efectuat la o societate comercială de pe raza comunei Bordușani, polițiștii au identificat 210 kg de legume fără documente de proveniență.

Față de reprezentanții ambelor societăți comerciale a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amenzi în valoare de 5.000, respectiv 10.000 de lei, conform Legii nr. 12/1990, privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite. Totodată, polițiștii au luat măsura confiscării contravalorii cantităților de legume identificate.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!