livrari la domiciliu

Ialomița: Consiliul Județean alocă peste un milion de lei spitalelor din Fetești, Țăndărei și Urziceni

Consiliul Județean Ialomița a aprobat astăzi, 22 aprilie, în cadrul unei ședințe de îndată, alocarea de fonduri suplimentare, din fondul de rezervă bugetară la dispoziția Consiliului Județean Ialomița, către trei primării din județ, în vederea prevenirii și limitării efectelor epidemiei de infectare cu virusul COVID-19.

Cji

Peste un milion de lei sunt alocați, astfel, pentru achiziționarea de materiale de protecție și dezinfectanți pentru unitățile sanitare din subordinea acestora.

Astfel, la Spitalul Municipal Fetești va ajunge suma de 510.000 lei, la Spitalul Municipal Urziceni va fi transferată suma de 300.000 lei, iar la Spitalul Orășenesc Țăndărei suma de 200.000 lei.

De asemenea, în ședința de astăzi a fost alocată și suma de 73.000 lei pentru Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Barbu Catargiu” al Județului Ialomița pentru achiziționarea unor materiale necesare în contextul actualei epidemii.

„Sunt sută la sută implicat și iau în continuare toate măsurile care țin de Consiliul Județean Ialomița pentru a trece cu bine peste această perioadă. Chiar și după ce au trecut câteva săptămâni, știu că nu e ușor pentru nimeni să se afle în această stare de grijă neobișnuită. De aceea, nu m-am oprit nicio secundă din a mă folosi de toate atribuțiile mele pentru a contribui la siguranța și sănătatea ialomițenilor. În ședința de astăzi a Consiliului Județean, ca și în cele mai recente din această perioadă, am răspuns nevoilor sistemului de sănătate publică. Am aprobat alocarea unor sume de bani către trei primării din județ pentru achiziționarea de materiale de protecție și dezinfectanți pentru spitalele din subordinea acestora”, a precizat Victor Moraru, președintele Consiliului Județean Ialomița.

Sursa foto: Consiliul Județean Ialomița