15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > Ialomita: Cod portocaliu de vreme severă https://wp.me/p49Kdo-4qy
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomita: Cod portocaliu de vreme severă

Între orele 14.20-15.00, în jumătatea estică a judeţului Ialomiţa, a fost instituit un COD PORTOCALIU. Aici se vor semnala averse cu caracter torenţial ce pot atinge şi depăşi 30 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii şi mari, precum şi intensificări ale vântului cu aspect de vijelie.

ialomita cod portocaliuÎntre orele 14.05 şi 15.05, în jumătatea estică a judeţelor Ialomiţa şi Călăraşi (inclusiv municipiul Slobozia), se vor semnala averse ce pot atinge şi depăşi 25 de l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de mici şi medii dimensiuni, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie.

sursa: ANM

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!