comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Cercetați pentru furt calificat și complicitate la furt calificat

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/07/2017 | Lege si Ordine

Trei persoane cu vârste cuprinse între 17 și 55 de ani, din comuna Movilița, bănuite de comiterea infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat, au fost reținute de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au identificat trei bărbați în vârstă de 17, 34 și 55 de ani, toți din localitatea Movilița, aceștia fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat, fapte comise la data de 21 iunie a.c., în municipiul Urziceni.

În fapt, la data de 21 iunie a.c., cei în cauză ar fi sustras o geantă în care se aflau mai multe bunuri, dintr-un autoturism aflat parcat pe raza municipiului Urziceni, ce aparținea unui bărbat de 32 de ani, din județul Călărași.

Astfel, la data de 03 iulie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza localității Movilița, la locuinţele persoanelor bănuite, de unde au fost ridicate mai multe bunuri, totodată, un autoturism fiind indisponibilizat.

Cei în cauză au fost reținuți de polițiști pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar în baza probatoriului administrat, Judecătoria Urziceni a emis pe numele a doi dintre aceștia, bărbații de 34, respectiv 55 de ani, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat.

Totodată, față de tânărul de 17 ani a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.       

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA