comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Având în vedere creșterea numărului de cazuri de COVID19, autoritățile intensifică activitățile de verificare privind măsurile de combatere a pandemiei

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
03/10/2020 | Lege si Ordine

Având în vedere creșterea numărului de cazuri de Covid 19, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul corona virus, polițiștii din cadrul IPJ Ialomița, cu suportul Jandarmeriei, Poliției Locale și Inspectoratului pentru Situatii de Urgență, precum și cu specialisti din cadrul Direcției de Sănătate Publică, Directiei Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor si Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița, intensifică activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, în ultimele 24 de ore, în urma acțiunilor derulate pentru verificarea respectării măsurilor stabilite în contextul stării de alertă, au fost verificate 42 de obiective si 55 de mijloace se transport, ocazie cu care au fost aplicate 44 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 12.700 de lei, dintre care 29 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Vă recomandăm să păstrați distanțarea fizică, să purtați mască de protecție, să respectați modul de organizare a evenimentelor, să nu vă expuneți la riscuri.

Suntem și vom fi prezenți în toate zonele județului.

Purtați masca de protecție în mijloacele de transport, în magazine și celelalte spații unde este obligatoriu.

Nu dorim să aplicăm sancțiuni, dar nu vom tolera nerespectarea legii.

Evitați aglomerările de persoane, respectați numărul de persoane la un eveniment, pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe cei din jur.

Nu vom tolera nicio abatere de la lege. Ne dorim ca toți sa conștientizeze că sănătatea și viața persoanelor sunt cele mai importante.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

În județul Ialomița, astăzi au fost anunțate 36 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19).

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️