comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Atenție la poliție!

APROAPE 300 DE POLIȚIȘTI IALOMIȚENI, ÎN STRADĂ, PENTRU UN 1 MAI ÎN SIGURANȚĂ

De Ziua Internațională a Muncii și Ziua Internațională a Tineretului, aproximativ 300 de poliţişti vor fi în teren, pentru siguranța participanților la evenimentele culturale, artistice sau sportive care vor avea loc.

În perioada 28 aprilie – 2 mai a.c., pe raza județului Ialomița vor avea loc manifestări cultural-distractive şi sportive, inclusiv în aer liber, ocazionate de sărbătorirea Zilei Internaţionale a Muncii şi Zilei Internaţionale a Tineretului.

Poliţiştii structurilor de ordine publică, rutieră, arme, transporturi, investigaţii criminale şi investigarea criminalităţii economice vor acţiona pentru a preveni actele de tulburare a bunei desfăşurări a manifestărilor ce urmează a se desfăşura în perioada menţionată.

Pe drumurile publice, pe principalele artere din judeţ, poliţiştii de la rutieră vor acţiona pentru menţinerea fluenţei traficului şi pentru prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză. Efectivele de poliţie rutieră vor acţiona pe tronsoanele de drumuri naţionale şi vor utiliza, zilnic toate aparatele radar pe care le au în dotare.

De asemenea, structurile de poliţie transporturi vor patrula pe trenurile de călători, cu precădere cele care circulă spre zonele de agrement, precum şi în staţiile şi triajele de cale ferată.

Le recomandăm cetățenilor să nu ezite să anunțe Poliția, în caz că sunt victime sau martori ai unor fapte antisociale.

Minivacanța de 1 Mai – Șeful IPJ Ialomița: „Sperăm că nu vor fi probleme, iar dacă vor fi, le vom gestiona cu siguranță foarte bine”

Mai multe articole de la obiectiv.net: