15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Ialomița: Artileriștii din Slobozia în misiune pe DN 2A! https://wp.me/p49Kdo-bU0
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomița: Artileriștii din Slobozia în misiune pe DN 2A!

Ialomița: Militari din Batalionul 113 Artilerie „Bărăganul” au acționat astăzi, cu două autovehicule 6X6, între comunele Misleanu și Andrăşeşti, pentru deszăpezirea autovehiculelor blocate pe drumul național DN 2A.

Cei 15 militari, conduși de comandantul de pluton, sublocotenent Valentin Florea, și-au încheiat cu succes misiunea de puțin timp.

Oriunde și oricând este nevoie, noi suntem la datorie!

Bravo, băieți! Ne mândrim cu voi!

Sursa & foto: Ministerul Apararii Nationale, Romania

Vezi și:

TIR derapat – Andrășești. FOTO

Accident între Bucu și Slobozia. FOTO

Intervenție – Accident Ciochina. FOTO

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!