comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Arestat preventiv pentru tentativă de omor

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
07/02/2018 | Lege si Ordine

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Podar Marinică pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, constând în aceea că:

In data de 14.07.2017, în jurul orei 22:00, a lovit persoana vătămată N.N., cu o bâtă din lemn de corn, producându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 95-100 de zile de îngrijiri medicale, precum şi infirmitate fizică posttraumatică şi au pus viaţa victimei în primejdie.

Faţă de inculpatul Podar Marinică s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore, începând cu data de 06.02.2018.

La data de 07.02.2018, Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa a propus Tribunalului Ialomiţa arestarea preventivă a inculpatului Podar Marinică, pe o perioadă de 30 de zile, propunerea fiind admisă de instanţa de judecată la aceeaşi dată.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă în cadrul procesului penal care, alături de măsurile procesuale reglementate ca atare de Codul de Procedură Penală, constituie o activitate procesuală care nu poate, în nici o situaţie, să atingă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

PT Ialomița
Mai multe articole de la obiectiv.net: