comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Andreea are nevoie de ajutorul nostru!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
19/05/2016 | Locale Ialomita

Mă numesc Buzea Marian, sunt primarul comunei Gheorghe Lazăr, și doresc  ca împreună cu toți cei care citesc această poveste de viață să facem tot posibilul ca viața Andreei  să-și urmeze cursul firesc,  iar visele să devină realitate, așa că vă rog să fim alături de ea.


Povestea mea de viață:

Mă numesc Bălăjel Margareta Andreea, în vârstă de  23 de ani, din comuna Gheorghe Lazăr, județul Ialomița, actualmente în postura de luptător cu una din cele mai grave boli, denumită Sarcom Ewing.

Balajel Margareta Andreea - gheorghe lazarLa vârsta de 17 ani, când tinerii din generația mea se pregăteau să devină majori și utili societății, eu am primit cea mai grea lovitură, spulberându-mi toate speranțele unui tânăr – am fost diagnosticată cu Sarcom Ewing / PNET de țesuturi moi (braț drept), un diagnostic groaznic atât pentru mine cât și pentru familie, prieteni.

De atunci, viața noastră ca familie s-a schimbat radical, singura alinare a fost credința în Dumnezeu și priceperea medicilor care m-au tratat  și operat, cărora le mulțumesc din suflet. În anul 2010, luna octombrie, la Spitalul Sf. Ioan din București, s-a practicat biopsia excizională, concluzie: Tumoră malignă cu celule mici, rotunde PNET/ Sarcom Ewing, au  urmat 14 cure de chimioterapie și radioterapie la Institutul Oncologic ,,Prof.Dr.Alex.Trestioreanu” (IOB) în urma cărora starea mea s-a mai stabilizat. După un an boala a recidivat la axila dreaptă, a urmat o nouă intervenție chirurgicală și o altă serie de 12 ședințe  de chimioterapie și radioterapie.

O perioadă de timp de trei ani am crezut că viața mea va fi una normală, începând să visez din nou că devin om capabil să muncească, să-mi întemeiez o familie, să am copii, așa că în luna iunie 2015 am decis că timpul se scurge foarte repede și m-am angajat, realizând venitul meu. Eram foarte mândră de mine că sunt utilă, am cunoscut iubirea și m-am căsătorit, redevenisem din nou eu însămi, numai că un control PET-CT efectuat în noiembrie 2015 a năruit totul, în lupta pentru viață, boala a câștigat din nou, o nouă recidivă, de data asta lovindu-mă la organele interne (plămânul drept). În data de  12.11.2015, am fost internată în cadrul Sp. Clinic Pneumoftiziologie ,,Leon Daniello” din Cluj Napoca, unde s-a efectuat excizia nodulului pulmonar – lob mediu.

De atunci, viața pentru mine a devenit obositoare, dureroasă și lipsită de sens.

Din punct de vedere moral, nu stiu dacă mă mai pot ridica, medicii de la I.O.B. , d-na conferențiar doctor Monica Dragomir  a hotărât ca ultim pas să fac autotransplant de celule stem, însă boala dobandită, aproape că a distrus în totalitate și situația financiară a familiei mele, a prietenilor mei și nu ne mai permitem nici măcar să cumpărăm cele 6 fiole de ALKERAN care-mi sunt necesare înaintea efectuării autotransplantului. Acesta este motivul pentru care fac apel la cei care mă pot ajuta financiar pentru procurarea  medicamentelor necesare pentru a efectua autotransplantul de celule stem.

Costul unei fiole de ALKERAN este între  170 – 200 euro/ fiola, iar necesarul meu este  de 6 fiole.

Fac acest apel umanitar către cei care pot și doresc să mă ajute pentru a trece peste această cumpănă a vieții mele.

Persoanele interesate pot obține informații și pot afla de situația mea la numărul de telefon 0731415789, la numărul de telefon al domnului Primar al comunei Gheorghe Lazăr – Marian Buzea – 0723161054 , cât și adresa de poștă electronică e-mail: [email protected]  .

Persoanele care doresc să ajute acest caz au la dispoziție contul deschis la Raiffeisen Bank, sucursala Ialomița, pe numele de Bălăjel Margareta Andreea – RO92RZBR0000060017233309.

Vă mulțumim,

Bălăjel Margareta Andreea,

Primar, Marian Buzea

Scrisoare medicală Balajel Andreea